Biljettkategorier

Stjärnklart är mycket mer än bara en show. Det är en helkväll i ordets rätta bemärkelse. Skillnaden märker du så fort du kliver innanför dörrarna och känner stämningen.  

På Stjärnklart är det du som sätter gränsen för hur spektakulär din showupplevelse ska bli. Vare sig du bjudit in dina kollegor eller är där i goda vänners lag kan du räkna med minnen för livet och en riktig fest! Vi har självklart vidtagit alla åtgärder för att säkerställa en så trygg och säker miljö som möjligt för alla.

Pga. rådande restriktioner kan endast ett fåtal ojämnt antal biljetter köpas online. Max 20 per köp.  Behöver du hjälp att boka större sällskap eller ojämnt antal, kontakt biljettbokningen, se kontaktuppgifter HÄR!

Showstart kl. 20.30


Premium Salong 1315 kr

Njut av högklassig underhållning från första parkett med Stjärnklarts lyxigaste placering. Kvällen börjar med en välkomponerad showmeny med något för alla smaker och en italiensk touch. Showen upplever ni sen från ert middagsbord, med bästa plats i salongen. Efter showen är ni välkomna till Cirkus Restaurang för härligt barhäng, exklusivt för er med Premiumbiljett. Se meny längre ner.

Ankomst från kl. 18.00, senast kl. 19.00

 

Hasselbackens Julbord 1385 kr

Inled kvällen med riktigt härlig julstämning och ett klassiskt julbord på Hasselbacken. Vi välkomnar er till en julpyntad och charmig byggnad som är ett självklart inslag för att komma i stämning inför julen. Julbordet på Hasselbacken är något för alla, vare sig man är ute efter det traditionella med svenska julklassiker som köttbullar och Janssons frestelse, vegetariska eller veganska alternativ. När kaffet är avklarat traskar ni över till Cirkus och festar vidare till showen från era läktarplatser.

Ankomst kl. 18.00

 

Showbiljett 705kr

Showbiljetten är för er som vill anlända lagom till att showen startar, men kom gärna i tid så ni hinner köpa med er något från baren innan ni tar plats på läktaren. Showbiljetten är även perfekt för er som vill testa Cirkus speciellt framtagna à la carte med lite olika mellanrätter, bord bokas i Cirkus restaurang. Det finns också en extraordinärt stor och trevlig bar att äta mindre rätter vid eller varför inte en och annan cocktail.

Ankomst från kl. 17.00, senast kl. 20.00   

 

Meny

Följande meny ingår i Premium-paket

  • Tryffelpopcorn med parmesan
  • Pumpasoppa med bröd och tre olika tapenader
  • Generös bricka med läckra charkuterier, ostar, picklade grönsaker, focaccia, grissini, hemgjord marmelad, marinerade oliver, kronärtskockor…
  • Tomat- och mozzarellasallad
  • Risonisallad med tryffel och bakad tomat
  • Chokladtryffel

Med reservation för ändringar. Vegetariska alternativet kommer med frittata.