Frågor och svar

STJÄRNKLART CIRKUS FRÅGOR & SVAR

ÅTERKÖP

Vi kommer att återbetala alla köpta biljetter inklusive serviceavgift.

 • Kortbetalade, bankbetalade, swishbetalade eller biljetter betalade med AcceptEmail (inkl. outhämtade) återbetalas till kortet/kontot de betalades ifrån inom 14 dagar.
 • Har du betalt via Klarna kommer du att få ett mejl ifrån Klarna gällande återbetalningen inom 14 dagar.
 • Har du biljetter betalade helt eller delvis med presentkort, vänligen skicka ett mail till info@ticketmaster.se med bokningsnummer och kompletta bankuppgifter. Återbetalningen görs sedan inom 14 dagar.

Skulle du inte mottagit din återbetalning senast den 23 nov kontakta oss på: biljettkassan@cirkus.se

BOKNING
Tfn. 077- 170 70 70 

GRUPP- OCH FÖRETAGSBOKNING
Cirkus biljettkassa biljettkassan@cirkus.se
Stjärnklart tfn 0771 – 60 40 00

HANDIKAPPANPASSAD PLATS
Bokas via tfn 077- 170 70 70 alt. mail biljettkassan@cirkus.se

KÖP ONLINE
Pga. rådande restriktioner kan endast ett fåtal ojämnt antal biljetter köpas online. Max 20 per köp. Behöver du hjälp att boka större sällskap eller ojämnt antal, kontakt biljettbokningen, se kontaktuppgifter ovan.

TIDER
Cirkus restaurang och bar öppnar kl. 17.00
Salongen öppnar och plats på läktaren intas kl. 20.00

Se ankomsttid för olika kategorier HÄR!

Showen startar alla dagar kl. 20.30 och pågår ca 80 min, ingen paus.

ÅLDERSGRÄNS
18år, 13år med målsman.

GARDEROB
Ni som bokat matplats Premium salong hänger av er ytterplagg i garderob vid ankomst, kostnadsfritt. Övriga medtar ytterplagg in på läktaren.

PLACERING MIDDAGSGÄST
Bordsplacering sker i inkommande bokningsordning.
Vill ni sitta tillsammans med ett annat sällskap som gjort en separat bokning, måste detta meddelas senast 7 dagar före ankomst via mail restaurang@cirkus.se. Ange era bokningsnummer vid kontakt.

MENY/SPECIALKOST/DRYCK
Meny hittar du här
Eventuella kostavvikelser/ allergier meddelas senast 7 dagar innan ankomst till restaurang@cirkus.se ange ditt bokningsnummer vid kontakt.

Dryck beställs och betalas på plats.

AVBOKNING
Vid inställt evenemang återbetalar vi dina biljetter exklusive den serviceavgift Ticketmaster tar ut vid köp. Serviceavgiften ligger på 45-60kr/biljett och är inkluderad i priserna som presenteras på Stjärnklart.

VID SJUKDOM
Känner du dig sjuk ska du såklart stanna hemma! Meddela oss innan showstart så hjälper vi dig att boka om till en ny dag. Kontakta i så fall: biljettkassan@cirkus.se

VILKEN KLÄDSEL GÄLLER?
Detta är din kväll, så kom som du vill i det du känner dig bekväm i.

FINNS DET PARKERINGSMÖJLIGHET?
Utanför Cirkus Restaurang finns en parkering med cirka 20 platser. Det finns även ett parkeringsgarage med cirka 100 parkeringsplatser under Hasselbacken intill Cirkus. Under vinterhalvåret kan du också parkera på Gröna Lunds stora parkering vid vattnet.

BOENDE NÄRA CIRKUS
Hasselbacken
Det historiska Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården vägg i vägg med Cirkus, 113 hotellrum, restaurang, bar och relaxavdelning.
Kontakt: frontdesk@hasselbacken.com tfn. 08 – 121 333 00
www.hasselbacken.com

 HITTA HIT
Cirkus Arena & Restaurang
Djurgårdsslätten 43
115 21 Stockholm

Det finns flera sätt att ta sig till Cirkus. Både färja, spårvagn och buss går smidigt.
Buss 67 går hela vägen till Skansen som är slutstation och där man hoppar av för att komma närmast Cirkus. Den går via Odenplan, Östra Station och Karlaplan.
Spårvagn linje 7 går från T-centralen till Skansen.
Djurgårdsfärjan går från Slussen till Gröna Lund via Skeppsholmen. Från färjan får du en promenad på 5 min upp till Cirkus entré.

 

CIRKUS – EN CORONASÄKER ARENA

 

ALLT DU BEHÖVER VETA INFÖR DITT BESÖK PÅ CIRKUS MED ANLEDNING AV COVID-19

Uppdaterades 2020-10-09

För oss på Cirkus är det enormt viktigt att du som gäst hos oss känner dig säker och trygg när du besöker någon av våra shower eller föreställningar. Här ser du de åtgärder vi gör, för att skapa en säker arena med hänsyn till Covid-19. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar hela tiden våra åtgärder efter rådande riktlinjer.

VAD GÄLLER FÖR MIG SOM GÄST

Har du sjukdomssymptom, även lindriga sådana, så ber vi dig stanna hemma och välkomnar tillbaka dig vid ett annat tillfälle. Vi uppmanar alla som planerar att delta i våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring hygien och smittspridning. I de mail vi skickar inför ditt besök informerar vi om vilka åtgärder vi gjort på arenan för att öka säkerheten och påminner om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Känner du symptom och behöver senarelägga ditt besök, vänligen kontakta vår biljettkassa för ombokning.

VAD GÄLLER FÖR CIRKUS PERSONAL?

För Cirkus personal gäller att man vid minsta sjukdomssymptom stannar hemma. Vi uppmanar alla som jobbar med våra evenemang att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

FLER ÅTGÄRDER FÖR DIN TRYGGHET

 • Vi har reducerat antal publikplatser i enlighet med Folkhälsomyndighetens och Regeringens riktlinjer.
 • Vi har anpassat möbleringen för att skapa utrymme mellan sällskap enligt riktlinjerna.
 • Insläpp i lokalen anpassas för att erhålla avstånd mellan varje sällskap.
 • Utsläpp ur lokalen genomförs med avstånd mellan varje sällskap och vi har utökat antalet utgångar.
 • Vi använder endast garderober där det är nödvändigt, samt ökar garderobskapaciteten för att upprätthålla avstånd.
 • Våra publikvärdar finns alltid på plats på arenorna och hjälper till vid in- och utpassering, vid toaletterna, samt assisterar för att säkert placera gästerna.
 • Genom att kontinuerligt påminna våra besökare om god handhygien och om att hålla avstånd med hjälp av skyltning samt markeringar i golvet vid entréer, på toaletter samt utgångar.
 • Vi har ett stort antal väl uppmärkta stationer med handsprit vid in- och utgångar samt i anslutning till toaletter och garderob.
 • Vi har utökade städrutiner. Städningen sker med ökad frekvens. Toaletterna har där det behövs gjorts till unisex. Detta för att eliminerar köer.
 • Vi följer aktuella riktlinjer för restaurang/servering vad gäller mat och dryck, enligt FHM:s riktlinjer.
 • Riskbedömning sker kontinuerligt med hänsyn till FHM:s och smittskyddsläkares rekommendationer.