Om Stjärnklart

Stjärnklart, som i år är inne på sitt 34:e (!) år, är stolta över att få presentera årets artistuppställning på anrika Cirkus i Stockholm:

I årets Stjärnklart får vi njuta av skönsjungande Andreas Johnson, grymma melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson och två av Sveriges vassaste sångerskor – Wiktoria med den magiska rösten och Idolfinalisten och stjärnskottet Hanna Ferm.

Vi garanterar en lyckad kväll med en show ni sent kommer att glömma, kombinerad med noggrant utvald mat och dryck.

Oavsett om du vill ta med dig kollegorna, vännerna, grannarna eller hela fotbollslaget så lovar vi er en kväll utöver det vanliga. Boka gärna något av våra matpaket för en riktig helkväll! Självklart enligt Coronasäkra förhållanden.

Är ni ett större sällskap och önskar en ett eget skräddarsytt evenemang så tveka inte att kontakta oss! Tillsammans med er kan vi skapa en egen förkväll; kanske vill ni dela ut pris, presentera höjdpunkter från året eller låta VD:n säga några ord? Självklart kan även såväl som upplägg på kvällen samt mat och dryck anpassas efter era önskemål och vi lovar en fantastisk show som pricken över i:et!

Frågor eller funderingar? Kontakta oss via formuläret här.

Varmt välkomna till Stjärnklart 2020!